Встановлення показників діуретичної активності ряду (4-аміно-5-(алкілтіо)-1,2,4-тріазол-3-іл)(феніл)метанолів - Рудь, Адель Миколаївна; Кучерявий, Юрій Миколайович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
З кожним роком серцево-судинні захворювання набувають все більш молодого віку. На вітчизняному фармацевтичному ринку існує велика кількість лікарських препаратів з різним механізмом дії для лікування даних патологій. Однак вони мають ряд своїх недоліків. Для сучасної науки існує ще велика кількість гетероциклічних систем, які вивчені неповно.
Keywords: тези