Актуальні питання фізичної терапії та ерготерапії - Радіонова, В. Р. (My University, 2025)
Вступ. Дивлячись на наше сьогодення, в умовах військового стану, ми стаємо свідками ого як питання реабілітації та ерготерапії стає все більше актуальним. Окрім того найбільш актуальним лишається матеріальна основа сьогодення.
Keywords: тези доповідей