Релігія і медицина - сучасні аспекти дискурсу - Утюж, Ірина Геннадіївна; Спиця, Наталя Валеріївна; Мегрелішвілі, Марія Олексіївна (НМУ ім. О. О. Богомольця, 2019)
На початку ХХ ст. християнський мислитель Г. П. Федотов писав: «Лише на тлі природи і на тлі гріха, що утворюють загальну тканину соціального життя, виступає цілком значення подвигу святості і значення того молекулярного процесу освячення і християнізації світу, який є справою Церкви в століттях».Чи є «справою Церкви» в XXІ столітті медицина і все, що відбувається з хворим і стражденним?
Keywords: наука; віра; медицина; релігія