До 75-річчя видатного науковця - (:unkn) unknown (Запорізький державний медичний університет, 2015)
5 січня 2015 р. виповнилося 75 років ректору Національного фармацевтичного університету Валентину Петровичу Черних, члену-кореспонденту Національної академії наук України, лауреату Державної премії України, доктору фармацевтичних наук, доктору хімічних наук, професору. 2015 р. знаменний для Валентина Петровича ще й тим, що виповнюється 50 років його науково-педагогічної та громадської діяльності і 35 років на посаді ректора.