Оцінка мікробіологічної чистоти мазі для зовнішнього застосування з піроктон оламіном та нафталаном знесмоленим - Солодовник, Віталій Андрійович; Количева, Наталія Леонідівна; Гладишева, Світлана Анатоліївна (Х. : НФаУ, 2019)
Метою даної роботи є оцінка мікробіологічної чистоти трихологічної лікарської форми для зовнішнього застосування.
Keywords: тези доповідей