Організаційні підходи до оптимізації обслуговування населення при відпуску лікарських засобів - Демченко, Вікторія Олександрівна; Дондик, Наталя Яківна (Х. : НФаУ, 2014)
В останні роки реалії бізнесу диктують високо конкурентну політику для кожного суб'єкта фармацевтичного ринку. Аптекам доводиться докладати значних зусиль по залученню клієнтів, щоб підтримувати конкурентоспроможність і досягти максимального прибутку.
Keywords: тези доповідей