Небезпечні зони лицевого відділу голови : навч. посіб. для сам. роботи студентів спец. «Медицина» та «Технології парфумерно-косметичних засобів», лікарів-інтернів галузі знань 22 «Охорона здоров'я» - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Грінівецька, Наталія Валеріївна; Вовченко, Михайло Борисович; Чернявський, Артур Валерійович (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Навчальний посібник містить інформацію про особливості різних анатомічних утворень у ділянці лицевого відділу черепа а також опис основних ділянок обличчя які використовують косметологи у своїй роботі. Призначень для студентів медичних факультетів, студентів спеціальності «Технології парфумерно-косметичних засобів», лікарів-інтернів.