Експериментально-психологічне дослідження в загальній практиці – сімейній медицині - Михайлов, Борис Володимирович; Сердюк, Олександр Іванович; Чугунов, Вадим Віталійович; Курило, Віталій Олексійович; Андрух, Павло Георгійович; Васякіна, Лілія Олександрівна; Андрух, Георгій Павлович; Засєда, Юрій Ігорович; Саржевський, Сергій Никодимович; Вітенко, Іван Семенович; Романова, Ірина Василівна; Добростомат, Ул’яна Миколаївна; et al. (Х. : ХМАПО, 2014)
Посібник присвячений викладенню основних психодіагностичних, психотерапевтичних та психокорекційних процедур в клініці соматичних захворювань. Посібник призначено для сімейних лікарів, лікарів загальної практики, терапевтів, психіатрів, психотерапевтів, медичних психологів.
Keywords: психіатрія; психиатрия