Досвід використання комбінованого мікродозованого орального контрацептиву з дроспериноном для лікування передменструального синдрому і дисменореї у жінок з надмірною масою тіла - Круть, Юрій Якович; Грідіна, І. Б.; Авраменко, Наталія Вікторівна; Круть, Ю. Я.; Гридина, И. Б.; Авраменко, Н. В.; Krut, Yu. Ya.; Gridina, I. B.; Avramenko, N. V. (My University, 2015)
У статті наведений досвід використання комбінованого мікродозованого орального контрацептиву з дроспериноном для лікування передменструального синдрому та дисменореї у жінок з надмірною масою тіла. Отримані дані, які свідчать, що комбінований мікродозований оральний контрацептив з дроспериноном є оптимальним вибором через ефективність, доступну вартість, комфортний режим застосування для пацієнток, нечасті побічні явища. В статье приведен опыт использования микродозированного комбинированного орального контрацептива с дроспериноном для лечения предменструального синдрома и дисменореи у женщин с избыточной массой тела. Получены данные, свидетельствующие, что микродозированный комбинированный оральный контрацептив с дроспериноном является оптимальным выбором благодаря своей эффективности, доступной цене, комфортному режиму использования и редким побочным эффектам. In the article are showing the experience of using oral contraceptive pills with drosperinon for treatment of premenstrual disorder and dysmenorrhea in overweight women. There is evidence that oral contraceptive pills with drosperinon is an optimal choice because of its efficiency, an affordable price, a comfortable mode of use and rare side effects.
Опыт использования комбинированного микродозированного орального контрацептива с дроспериноном для лечения предменструального синдрома и дисменореи у женщин с избыточной массой тела
The experience of using oral contraceptive pills with drosperinon for treatment of premenstrual disorder and dysmenorrhea in overweight women
Keywords: предменструальний синдром; дисменорея; оральні контрацептиви; предменструальный синдром; дисменорея; оральные контрацептивы; premenstrual disorder; dysmenorrhea; oral contraceptive pills