Аналіз якості лікарських препаратів неорганічної природи. Модуль 1 - Мазур, Іван Антонович; Кучеренко, Людмила Іванівна; Портна, Олена Олексіївна; Ткаченко, Григорій Іванович; Хромильова, Ольга Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Навчально-методичний посібник для студентів складено згідно з вимогами кредитно-модульної системи та з вимогами, що висуваються Центральною методичною радою Запорізького державного медичного університету. Публікується вперше.