Застосування формувальних кілець і захисних ковпачків із фторопласту на однокомпонентних імплантатах - Сальников, В. І.; Куропата, Ірина Вадимівна; Жукова, Д. А. (My University, 2023)
Мета дослідження полягала в оцінці ефективності та переваг застосування формувальних кілець і захисних ковпачків із фторопласту на однокомпонентних імплантатах. Дослідження спрямоване на визначення шляхів використання цих елементів у процесі імплатаціїї та подальшого ортопедичного відновлення дефектів зубних рядів.
Keywords: тези доповідей