Тенденції дитячого харчування - Підкова, Віра Ярославівна; Пащенко, Ірина Володимирівна; Круть, Олександра Степанівна; Соляник, Олександра Вячеславівна; Безсмертна, Жанна Володимирівна; Дейнега, Вікторія Анатоліївна (My University, 2021)
Питання харчування, вигодовування дітей завжди знаходяться в полі зору не тільки нутріціологів, дієтологів, але й педіатрів, сімей них лікарів та лікарів вузьких спеціальностей. Наш багаторічний досвід спостереження за дітьми різного віку, за їх фізичним, нервово психічним, соціальним розвитком та харчу ванням надає право говорити про визначені окремі закономірності, формування означених стереотипів поведінки та харчових звичок і вподобань.