Методи фармакогностичного аналізу. ЛР, сировина рослиного і твариного походження, яка містить вуглеводи, глікозиди, ліпіди, білки, вітаміни, органічні кислоти та ізопреноїди. Модуль 1: [практикум] - Тржецинський, Сергій Дмитрович; Мозуль, Валентина Іванівна; Денисенко, Ольга Миколаївна; Головкін, Володимир В'ячеславович; Одинцова, Віра Миколаївна; Шевченко, Інна Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Практикум з фармакогнозії для лабораторної і самостійної роботи студентів III курсу фармацевтичного факультету для спеціальпості „Фармація" 7.110201 складено у відповідності з освітньо-кваліфікаційною характеристикою (ОКХ) і освітньо-професійною програмою (ОПП) підготовки фахівців та експериментальним навчальним планом, розробленим за принципами Європейської кредитно-трансферної системи (ECTS). Організація навчального процесу здійснюється за кредитно-модульною системою відповідно до Болонської декларації. Вона структурована на модулі, до складу яких входять блоки змістових модулів. Фармакогнозія є частиною природознавчого учення про лікарські рослини, яке об'єднує класичну фармакогнозію, фітофармацію, фітохімію, фітофармакологію, фітотерапію і ресурсознавство лікарських рослин і є профільною дисципліною для студентів спеціальності фармація.