Вплив стратегії комплексного індивідуалізованого підходу до лікування на периопераційні зміни стану здоров’я хворих з гострою кишковою непрохідністю пухлинного ґенезу - Кубрак, Михайло Анатолійович; Красний, В. В. (My University, 2025)
Ціль роботи. Проаналізувати периопераційні зміни стану здоров’я хворих з гострою кишковою непрохідністю пухлинного генезу, у яких застосовується стратегія комплексного індивідуалізованого підходу до вибору тактики лікування.