Радіаційні ураження - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Школовий, Василь Володимирович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти з метою допомоги у вивченні питань військової терапії, передбачених навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Педіатрія».