Відкриті онлайн-курси як складова змішаного навчання на клінічній кафедрі - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович (ТДМУ, 2017)
Впровадження змішаного навчання з використанням відкритих онлайн-курсів є новим, цікавим досвідом для кафедри у викладанні курсу функціональної діагностики як з точки зору методики навчання, так і нових аспектів взаємодії викладач-студент в межах інформаційного навчального середовища, а також надає широкі можливості для вирішення задач активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів та підвищення відповідальності за результати своєї роботи.