Організація навчального процесу в інтернатурі з педіатрії на базах стажування - Боярська, Людмила Миколаївна; Подліанова, Олена Іванівна; Котлова, Юлія Валентинівна; Іванова, Катерина Олексіївна; Дмитрякова, Галина Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Навчально-методичний посібник освітлює питання щодо організації навчання в заочній інтернатурі з педіатрії та складається з двох частин: перша містить інформацію про організацію навчального процесу під час проходження заочної частини інтернатури та документального її супроводження, друга – пропонує керівникам інтернів методичні розробки семінарських занять за 12 темами. Для керівників лікарів-інтернів на заочних базаї стажування.
Keywords: педіатрія; інтернатура