Алгоритм виявлення відкриттів у результатах наукових досліджень - Гуйтур, Михайло Михайлович; Коноваленко, В. (Київ: Знання, 2017)
В публікації дається алгоритм виявлення в результатах наукових досліджень наукових відкриттів як об'єкту права інтелектуальної власності. На конкретному прикладі автори демонструють дію алгоритму виявлення наукових відкриттів в результатах наукових досліджень.