Інноваційні перспективи розвитку медичної освіти - Сидоренко, Оксана Василівна; Шевченко, Анатолій Іванович; Мельничук, Артур Петрович; Семенова, Тетяна Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
У сучасному світі освіта є одним з головних пріоритетів успішних країн. Історія США, Сінгапуру, Китаю, країн Євросоюзу підтверджує це. На початку ХХІ сторіччя в Україні постала необхідність реформування медичної галузі і медичної освіти, які відстали від світових стандартів на десятиріччя. На наш погляд, якісне реформування вищої медичної освіти України сприятиме її успішному входженню до глобального освітнього простору. Метою дослідження є виявлення інноваційних пріоритетів у реформуванні вищої медичної освіти в Україні.
Keywords: медицина; мотивація; освіта; реформування; стандарти