Застосування системного підходу в управлінні суб’єктів фармацевтичного ринку - Демченко, Валерій Олегович; Андреєва, І. Г. (Харків : НФаУ, 2019)
Реалії сьогодення в бізнес просторі реалізують системний і процесний підходи в управлінні організаціями. Суб’єкти фармацевтичного ринку не виняток. Згідно з цим передбачається розгляд будь-якої діяльності в організації як системи процесів. В даний час управління діяльністю будь-якої організації передбачає використання різних підходів, які сприяють більш ефективному досягненню поставлених перед нею цілей. Однак найважливішим, інтегруючим є системний підхід до управління.
Keywords: фармацевтичний ринок; менеджмент діяльності; системний підхід