Профілактика ротації торичних інтраокулярних лінз після факоемульсифікації катаракти - Завгородня, Наталія Григорівна; Новікова, Валерія Юріївна; Івахненко, Олена Михайлівна; Безденежна, Ольга Олександрівна (My University, 2021)
Мета: оцінити ефективність застосування запропонованого методу профілактики ротації торичної інтраокулярної лінзи після факоемульсифікації катаракти на очах з рогівковим астигматизмом за допомогою імплантації капсульного кільця.
Keywords: тези доповідей