Біологічна хімія. Модуль 1. Загальні закономірності метаболізму. Метаболізм вуглеводів, ліпідів, амінокислот і його регуляція - Александрова, Катерина Вячеславівна; Макоїд, Ольга Борисівна; Іванченко, Дмитро Григорович; Крісанова, Наталія Вікторівна; Рудько, Наталія Петрівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Запропонований практикум є необхідним додатковим посібником для аудиторної та позааудиторної роботи з біологічної хімії студентів 2-го курсу I медичного факультету спеціальності 222 «Медицина». Видання нової версії практикуму обумовлено змінами у типовій програмі з дисципліни «Біологічна хімія», яка була затверджена для медичних університетів України у 2016/2017 навчальному році. Відповідно до неї у робочій програмі зменьшено аудиторне навантаження у годинах з лекційного курсу, практичних занять і підвищено кількість годин самостійної роботи студентів.