Дефекти аксонального транспорту у патогенезі нейродегенеративних захворювань (огляд літератури) - Єложенко, Іван Леонідович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. З’ясувати роль АТ в нейродегенерації та основні патогенетичні механізми дисферопатій
Keywords: тези доповідей