Методичні рекомендації для написання історії хвороби з інфекційних захворювань - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Ушеніна, Людмила Олександрівна; Фурик, Олена Олександрівна; Машко, Оксана Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2011)
У методичних рекомендаціях для написання історії хвороби з інфекційних захворювань для студентів 5 курсу медичного факультету висвітлена сучасна міжнародна класифікація інфекційних хвороб, наведені приклади формування клінічного діагнозу, наведені стандарти сучасного лабораторного обстеження згідно клінічним протоколам, наведені норми лабораторних показників та основні характеристики дієтичного харчування.