Клінічний профіль та особливості терапії менструальної мігрені: систематичний огляд - Кіпря, А. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: З’ясувати особливості клінічної картини ММ, проаналізувати ефективні методи фармакологічної терапії та профілактики.
Keywords: тези доповідей