Динаміка експресії матриксної металопротеїнази 9 у перифокальних ділянках інфаркту мозку - Магід, А. (My University, 2025)
Мета роботи. Дослідити виразність експресії матриксної металопротеїнази 9 (ММП9) у перифокальних ділянках інфаркту мозку.
Keywords: тези доповідей