Бюлетень нових надходжень 2025, квітень-червень. Автореферати дисертацій - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, Наукова бібліотека, 2025)
Бюлетень нових надходжень випускається в друкованому та електронному вигляді. Електронна версія відображена в Інституціональному репозитарії ЗДМФУ