Загальна in silico оцінка фармакологічного потенціалу 3,5-диметил-4-(3-(5-нітрофуран-2-іл)аліліденаміно)-1-алкіл-1,2,4-триазолія галогенідів - Британова, Тетяна Сергіївна (My University, 2024)
Метою роботи була in silico оцінка фармакологічного потенціалу 3,5-диметил-4-(3-(5-нітрофуран-2-іл)-аліліденаміно)-1-алкіл-1,2,4-триазолія галогенідів, структура яких була сформована в результаті взаємодії 3,5-диметил-4-аміно-1-алкіл-1,2,4-триазолій бромідів з 5-нітро-2-фурилакролеїном.
Keywords: тези доповідей