Управління і економіка фармації : навч. посіб. до семінарів, практ.занять та сам. роботи для слухачів передатест. циклів підвищення кваліфікації спец.«Загальна фармація» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна; Тріщ, Галина Михайлівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навчальний посібник призначений для використання слухачами передатестаційних циклів підвищення кваліфікації спеціальності «Загальна фармація» з дисципліни «Управління і економіка фармації» для семінарів, практичних занять та самостійної роботи.