Роль інформаційних технологій в фармації - Білоус, Марія Вікторівна (My University, 2014)
У статті розглянуті деякі переваги в роботі фармацевтичних підприємств при використанні інформаційних технологій. На сьогодні пропонується велика кількість автоматизованих систем управління (АСУ), тому керівник фармацевтичної компанії повинен самостійно прийняти обґрунтоване рішення щодо вибору АСУ.
Keywords: інформаційні технології; фармацевтичні компанії; автоматизовані системи управління; фармацевтичний ринок