Диференціальна діагностика системних захворювань сполучної тканини та системних васкулітів у дітей : навч. посіб. - Недельська, Світлана Миколаївна; Шумна, Таміла Євгенівна; Мазур, Вікторія Іванівна; Пахольчук, Олексій Петрович; Кузнєцова, Олена Дмитрівна; Кляцька, Лариса Іванівна; Тарасевич, Тетяна Василівна; Жиленко, Ірина Олександрівна; Ярцева, Дар'я Олександрівна; Бессікало, Тетяна Григорівна; Акулова, Олена Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Посібник може бути використаний викладачами, студентами 4-6 курсів медичного факультету,лікарями-інтернами. Навчальний посібник написаний українською мовою, ілюстрований малюнками і таблицями, що дає можливість швидко і легко засвоїти матеріал, надовго зберегти його в пам'яті.