Ключові функціональні зміни у клітинах брижових лімфатичних вузлів нащадків щурів з експериментальним гестаційним діабетом - Прозорова, Тетяна Михайлівна; Крупєй, Кристина Сергіївна; Камишний, Олександр Михайлович; Prozorova, T. M.; Krupey, K. S.; Kamyshnyi, O. M. (My University, 2020)
Гестаційний діабет (ГД) є важливим порушенням обміну речовин, що може впливати на морфогенез органів імунної системи. Gestational diabetes (GD) is an important metabolic disorder that can affect the morphogenesis of the immune system.
Key functional changes in mesenteric lymphatic node cells in the posterity of rats with experimental gestational diabetes
Keywords: експериментальний гестаційний діабет; брижові лімфатичні вузли; уроджений імунітет; experimental gestational diabetes; mesenteric lymph nodes; innate immunity