Вагітність невизначеної етіології. Вагітність у рубці на матці - Тур, Д. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою дослідження підвищити знання різних спеціалістів щодо вагітності у рубці на матці, акцентуючи увагу на необхідність ранньої діагностики і лікування пацієнтів з подібним ускладненням.
Keywords: тези доповідей