Пропіл 2-(5-(3,4,5-триметоксифеніл)-1H-1,2,4-триазол-3-ілтіо)ацетамідат, що проявляє нейропротекторну активність - Самелюк, Юрій Геннадійович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Бєленічев, Ігор Федорович; Абрамов, Андрій Володимирович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Моргунцова, Світлана Андріївна; Павлов, Сергій Васильович; Каплаушенко, А. Г.; Абрамов, А. В.; Бухтиярова, Н. В.; Моргунцова, С. А.; Павлов, С. В.; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Корисна модель належить до медицини та ветеринарії, а саме до фармації, і може бути використана у створенні нових біологічно активних сполук, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-триазолу, які проявляють виражену нейропротекторну дію.
Keywords: патенти; винахід