Актуальні питання політико-правового аспекту трансплантології в Україні - Ничипоренко, К. В. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: вивчення правового та соціального аспектів трансплантології в Україні, професії трансплант-координатора.
Keywords: тези доповідей