Особливості фізичної терапії при травматичному ушкоджені верхньої кінцівки - Перегінець, М. М.; Черненко, Олена Євгенівна (My University, 2025)
Мета дослідження – оцінити ефективність фізичної терапії при травматичних ушкодженнях верхньої кінцівки та визначити оптимальні методи реабілітації для відновлення її функціональних можливостей.
Keywords: тези доповідей