Еналаприл не знижує ефект високої експресії гену NFATC1 у підлітків з первинною артеріальною гіпертензією - Іванько, Олег Григорович; Товма, Анастасія Володимирівна; Пацера, Марина Вікторівна (Харків : НФаУ, 2019)
Відповідно сучасним генетичним дослідженням спадковість відіграє важливу роль в розвитку багатьох кардіоваскулярних подій. Метою нашої роботи була оцінка впливу терапії еналаприлом на експресію гену NFATC1, який у наших попередніх дослідженнях виявив гіпертензивну активність, у юнаків 16-17 років з вперше виявленою артеріальною гіпертензією (АГ).
Keywords: тези