Використання хмарних сервісів MS 365 як потужного інструменту організації практичної роботи з іноземної мови протягом карантину - Сазанович, Лариса Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Інформаційні технології посіли поважне місце серед технологій навчання вже давно. Новий розвиток їх застосування отримало під час екстреного переходу в дистанційний режим навчання, що було викликано введенням карантину в Україні, і унеможливленням традиційних форм реалізації освітнього процесу.
Keywords: іноземна мова; критерії оцінювання; MS 365; forms; teams; assignment