Ефективність застосування препарату Еліміналь гель у дітей з ураженням шкіри на тлі токсокарозної інвазії - Дралова, Олександра Анатоліївна; Усачова, Олена Віталіївна; Dralova, O. A.; Usachova, O. V. (Київ, 2016)
Вивчалась ефективність препарату Еліміналь гель у дітей з ураженням шкіри на тлі токсокарозної інвазії.
Keywords: тези