Основи діагностики, лікування та профілактики основних хвороб органів дихання : зб. тест. завдань для студ. 4 курсу мед. ф-тів в галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спец. 222 «Медицина», 228 «Педіатрія» - Кисельов, Сергій Михайлович; Лашкул, Дмитро Андрійович; Бідзіля, Петро Петрович; Назаренко, Олена Валеріївна; Богослав, Тетяна Вікторівна; Земляний, Ярослав Вадимович; Солов'юк, Олександр Олегович; Бондаренко, Олексій Павлович; Гура, Еліна Юріївна; Капшитар, Наталія Ігорівна; Аравіцький, Євген Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
У посібнику наведені тестові завдання з основ діагностики, лікування та профілактики основних захворювань органів дихання згідно вимог робочої програми вивчення навчальної дисципліни «Внутрішня медицина» у галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальностями 222 «Медицина», 228 «Педіатрія».
Keywords: внутрішня медицина; пульмонологія; органи дихання