Нітрозуючий стрес в генезі невиношування вагітності - Соловйова, Н. М.; Рослік, Ольга Анатоліївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: оцінити рівень показнику нітрозуючого стресу у жінок з НВ.
Keywords: тези доповідей