Фармаекономічні методи VEN-аналізу паралельно з кластерними ABC-аналітичними групами життєво необхідних лікарських засобів (послуг) - Пономаренко, М. С.; Загорій, Г. В.; Бабський, А. А.; Сятиня, М. Л.; Безугла, О. М.; Клименко, І. В.; Григорук, Ю. М.; Алєксєєва, Ірина Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Проведено аналіз зареєстрованих життєво важливих лікарських засобів і методології фармаекономічних обґрунтувань медико-фармацевтичних технологій лікування хворих. Проведен анализ зарегистрированных жизненно важных лекарственных средств и методологии фармаекономических обоснований медико-фармацевтических технологий лечения больных. The analysis of the registered vital medical products and methodology backgrounds of medical and pharmaceutical technologies of treatment of patients is done.
Keywords: VEN-аналіз; АВС-групи лікарських засобів; фармаекономіка; онкопрепарати; виробництво ліків; VEN-анализ; АВС-группы лекарственных средств; Фармаэкономика; онкопрепараты; производство лекарств; VEN-analysis; АВС-groups of medical products; manufacture of medicines