Переваги та недоліки проб з фізичним навантаженням для оцінки функціонального стану учнівської молоді - Михалюк, Євген Леонідович; Малахова, Світлана Миколаївна (Дніпропетровськ : ДНУ ім. О. Гончара, 2015)
У роботі представлені результати оцінки функціонального стану студентів 17-18 років за допомогою проби Мартіне-Кушелевського в порівнянні з класичним і модифікованим варіантами проведення проби Руф'є. Наведено переваги і недоліки кожної з проб з обґрунтуванням щодо їх застосування. The paper presents the results of the functional state of students 17-18 years performed using test of Martinet-Kushelevskiy compared with the classical and the modified versions of the test of Rufe. The advantages and disadvantages of each of the tests. Substantiated recommendations for the sample individuals of different physical training.
Keywords: студенти; проба Мартіне-Кушелевського; проба Руф'є; модифікована проба Руф'є; функціональний стан; students; Martinet-Kushelevskiy test; the test of Rufe; modified test of Rufe; functional state