Функціональний стан печінки у хворих на COVID-19 з пневмонією залежно від наявності кисневої залежності - Кулєш, І. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження – проаналізувати показники функціонального стану печінки у хворих на COVID-19 з пневмонією залежно від наявності кисневої залежності.
Keywords: тези доповідей