Дослідження впливу стресових умов на морфоліній 2-((4-(2-метоксифенил)-5-(піридин-4-іл)-4н-1,2,4-триазол-3-іл)тіо) ацетат - Шостенко, А. І. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Дослідження прискореної деградації активних фармацевтичних інгредієнтів у сухих субстанціях і лікарських формах необхідно для підтвердження селективності методик визначення в присутності продуктів деградації і для розробки методики аналізу стабільністі. Також це дослідження дозволяє прогнозувати вплив середовища на лікарську речовину і пропонувати умови зберігання. Мета. Вивчити вплив стресових факторів на морфоліній 2-((4-(2-метоксифенил)-5-(піридин-4-іл)-4Н-1,2,4-триазол-3-іл)тіо) ацетат.
Keywords: тези доповідей