Обізнаність молоді у питанні про соціально-медичні послуги - Детюкова, К. Д. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета. Дослідити рівень обізнаності молоді щодо соціально-медичних послуг, оцінити доступність таких послуг, виявити основні потреби та бар’єри для їх використання, запропонувати шляхи покращення ситуації.
Keywords: тези доповідей