Робота з науковим текстом хіміко-біологічної тематики у практиці викладання української мови як іноземної - Завгородня, Дар'я Олександрівна (Publishing House “ACCENT”, Sofia, Bulgaria, 2020)
Стаття присвячена висвітленню специфіки роботи з науковим текстом хіміко-біологічної тематики на уроках української як іноземної. Визначено основні труднощі, з якими стикається іноземний студент під час роботи з науковим текстом, окреслені прийоми їх подолання, на окремих прикладах розглянуто особливості передтекстової та післятекстової роботи.
Keywords: українська мова як іноземна; іноземні студенти; науковий текст; передтекстова робота; післятекстова робота