Морфологічні зміни тканин ретенованих зубів - Бісярін, Ю. В.; Пішковці, М. Я.; Бисярин, Ю. В.; Пишковци, М. Я.; Bisyarin, Yu. V.; Pishkovtsi, M. Ya. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Вивчено морфологічний склад тканин ретенованих зубів, у результаті чого встановлено неоднаковий ступінь мінералізації дентину та гіпопластично-атрофічні зміни одонтобластів. Изучен морфологический состав тканей ретенированных зубов, в результате чего установлена неоднородная степень минерализации дентина, гипопластические и атрофические изменения одонтобластов. Morphological composition of unerupted teeth tissues was studied. The heterogeneous degree of mineralization of dentine and hypoplastic and atrophic changes of odontoblasts were determined in the result of the research.
Морфологические изменения тканей ретенированных зубов
Morphological changes in tissues of unerupted teeth
Keywords: ретенований; імпактний; зуб; дентин; одонтобласти; ретенированный; импактный; одонтобласты; unerupted; impacted; tooth; dentine; odontoblasts