Роль лікаря-стоматолога в профілактиці хвороб органів дихання, кровообігу, травлення та ревматичних хвороб: зб. тестових завдань - Михайловська, Наталія Сергіївна; Олійник, Тетяна Вікторівна; Міняйленко, Любов Євгеніївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Збірник тестів підсумкового контролю знань студентів складена згідно з вимогами програми навчальної дисципліни "Внутрішня медицина", спеціальності 7.12010005 "Стоматологія". Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами III курсу I медичного факультету, спеціальність "Стоматологія" під час підготовки до підсумкового модульного контролю.