Теоретичні аспекти профілактики ВІЛ інфекції серед молоді в умовах війни - Корнієнко, Олена Олександрівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Саліонов, Володимир Олександрович (My University, 2024)
З початком повномасштабної війни на території України продовжує збільшуватись кількість людей, що страждають не тільки від дії стресових факторів, а й сексуального насильства. Важливим є актуалізація серед молоді питань здоров’я, а саме мати уявлення про інфекції, які передаються статевим шляхом та вважаємо актуальним захворювання, що викликається вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ).